بسم الله الرحمن الرحیم
اواخر دیماه امسال (سال ۱۳۹۷) درس-گفتگویی خواهیم داشت با موضوع «دین، اخلاق و حقوق جنسی» که به طور مشخص قرار است موضوع «همجنسگرایی» را مورد بحث قرار دهیم؛ بنده به عنوان مخالف، و آقای آرش نراقی به عنوان مدافع.
این برنامه به همت مدرسه آزادفکری در دانشگاه شریف برگزار میشود و شرکت در آن (چه شرکت حضوری و چه مجازی) تنها با ثبت نام میسر است (اینجا) و برای کسانی که نتوانستند حضور پیدا کنند (از اینجا) میتوانند فایل صوتی جلسات و پاورپوینت آن را دریافت کنند؛ و البته از طریق سایت خود مدرسه آزادفکری میتوانید فیلم جلسات را هم مشاهده کنید.
بر این اساس، در تحقیقات «یک آیه در روز» که هم در پیامرسانهای ایتا و سروش و هم در فضای وب بارگذاری میشد، برای دوره محدودی، بررسی آیات مربوط به داستان قوم لوط را محور بحثهای روزانه قرار دادهام. (شروع از اینجا)
برخی از دوستان میپرسند:
آیا با طرح بحث همجنسگرایی به گسترش و عادیسازی آن کمک نمیشود؟
بنده در مقابل میپرسم:
🔸آیا باید صبر کنیم که یک موضوع به یک مساله حاد اجتماعی تبدیل شود و سپس درباره آن و چگونگی مواجهه با آن به بحث و گفتگو بپردازیم؟
🔸آیا وقتی علائم هجوم از دور سوسو میزند بهتر نیست که پیشاپیش درباره آنچه میخواهد رخ دهد بیندیشیم و بحث کنیم و با بحثهای خود امکان داوری عاقلانه و هوشیارانه در برابر این امواج غربی را برای جامعه فراهم آوریم؟
از نظر حقیر،
همجنسگرایی بسیار بیش از اینکه یک گرایش واقعی در معدودی از انسانها باشد، مصداق بارز سرکشی نفس اماره عده قلیلی است که با ابزارهای متعدد رسانهای میکوشند خود را حق به جانب و دارای عِدّه و عُدّه نشان دهد؛
در حالی که علیرغم
🔻ساخت هزاران فیلم در راستای عادیسازی و مظلومنمایی در این عرصه،
🔻و تبلیغات شدید درباره آن به عنوان یکی از حقوق طبیعیِ بشر،
🔻و ایجاد قوانین تسهیلکننده این روابط،
🔻و همراه کردن جو حمایتی در میان تودهها، به نحوی که مخالفت با آن مخالفت با حقوق آزادی و برابری انسانها قلمداد شود،
آمارهای خود کشورهای غربی، از نفوذ ضعیف این پدیده شوم در مقام عمل، حتی در خود این جوامع حکایت دارد؛
مثلا
حتی بعد از تصویب و قانونی شدن ازدواج همجنسگرایان در آمریکا، طبق آمار موسسه گالوپ، تعداد کسانی که خود را همجنسگرا معرفی می کردند حدود ۱.۷ درصد بود و تنها یک دهم آنان اقدام به چنین ازدواجی کردند.
آیا بهتر نیست که در مقابل این پروپاگاندای عظیم رسانهای، این واقعیتها نیز در معرض دید همگان قرار گیرد؟
آیا بهتر نیست که پیش از اینکه این موج دفاع از همجنسگرایی به ایران هم سرایت کند، با بحث و تامل، اندکی مردم را به فکر درباره منطق آنان واداریم که:
🔹آن انسانی که از کرامت و برابری حقوق او دم میزنید واقعا کیست و آیا همجنسگرایی در راستای کرامت انسان است یا در راستای تحقیر انسان و انسانیت؟
🔹واقعا حق چیست که باید به رسمیت شناخته شود؟ و اگر حقی که واقعا حق و ارزشمند است معلوم گردد، هیچکس، حتی شخص همجنسگرایی که انصاف داشته باشد، همجنسگرایی را به عنوان یک حق خواهد دید؟
🔹آیا خداوندی که به همه زمانها و همه چیز آگاه و بر هر چیزی توانا و این اندازه در حق انسان مهربان است، نمیخواسته ویا نمیتوانسته با انسان چند کلمه سخن معنیدار بگوید؛ و اگر گفته آیا سزاست که کلمات خداوند را از هرگونه معنا تهی و آنگاه به دلخواه خود تفسیر به رای نماییم و آیا اگر کسی به هر بهانهای (حتی به بهانه عدالتطلبی و آزادیخواهی) کلمات و سخنان ما را از معنی اصلیاش خارج کند بر او نمیآشوبیم؟
عدهای از جوانان این مرز و بوم، تصمیم گرفتهاند که پیش از اینکه باطل عرصه جولان پیدا کند پرده از رخ حقیقت برگیرند؛
و از پیش نیز درباره اینکه حق و حقیقت چیست پیشداوری نکنند و ابتدا امکان شنیدن سخنها را مهیا سازند تا بعدا افراد خودشان به تشخیص حق و باطل برسند؛
و برای این منظور از مدافع و منتقد این مساله دعوت کردهاند که در محیطی آرام و به دور از جنجال، رای خود را با مخاطب در میان نهند.
و خداوند وعده داده که اگر کسانی بیهرگونه غل و غشی در مسیر خدا – که همان حق محض و حقیقت ناب است – گام برداند، و دربند باورها و تعصبات شخصی و شرقی و غربی نمانند، آنان را هدایت خواهد کرد. (سوره عنکبوت، آیه ۶۹)
بازدیدها: ۹۲۷
و اینکه میخواستم اگه امکانش هست با استاد یا اگه استاد نمیتوانند با یک متخصص امر لینک بشم که جاهایی که گیر کردم برای تولید محتوا کمکم کنن خداخیرتون بده
نقدهایی که بر نقد های همجنسگرایی وارد کردن مخصوصا همکارای اینده بنده روانشناسان انقدر تخصصی هست
حتی تفسیر قوم لوط از نظر علامه و…
یعنی انهایی که مستند حرف میزنن ممکنه ادم بترسه وارد راه بشه نکنه نتوانه جواب بده!
اینا منطقی های قضیه هست و بعد جذابیت و زیبایی که ایجاد کردن به کنار
پس یک تیم تحقیقاتی شاید نیاز باشه
و ممکنه یک نفره وارد این مسیر شدن ترسناک باشد
ولی از ان طرف هم میترسم دیر بشه…! چون با نوجوان ها در ارتباطم میبینم اوضاع رو
اگر مربوط به این موضوع است در همین قسمت دیدگاه مطالبتان را بفرمایید ان شاء الله در حد امکان پاسخگو خواهم بود.
اما اگر حالت خصوصی دارد از قسمت ارتباط با ما استفاده کنید که به صورت ایمیلی به دست من می رسد و من هم در ایمیل پاسختان را در حد توانم خواهم داد